Ανακαλύψτε τις γεύσεις του χειμώνα με το νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας, έρχεται με το ΒΗΜΑ την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου σε συνεργασία με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ, μας προσκαλεί να βιώσουμε τις γευστικές απολαύσεις του χειμώνα. Το περιοδικό παρουσιάζει μοναδικές συνταγές που συνδυάζουν παράδοση και δημιουργικότητα, αρχίζοντας από τις σούπες — από τις κλασικές μέχρι τις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.
Μέσα από τις σελίδες του, ταξιδεύουμε γευστικά σε διάφορες γωνιές του κόσμου, ανακαλύπτοντας αρώματα και υλικά που θα ζεστάνουν τα χειμωνιάτικα τραπέζια μας. Αξιοσημείωτο είναι το αφιέρωμα σε λαχταριστά μπισκότα που συνοδεύουν τον καφέ ή το τσάι μας, καθώς και vegan γλυκά με καρύδι και κάστανο, που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της εποχής.
Στο ίδιο τεύχος, θα έχουμε τη χαρά να επισκεφθούμε τον κορυφαίο ζαχαροπλάστη Στέλιο Παρλιάρο, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά για την παρασκευή του πιο εύκολου cheesecake με φρούτα του δάσους. Ο Παρλιάρος αφηγείται τη δική του γλυκιά ιστορία, που συνδυάζει την πικρή γεύση με τη σοκολάτα γάλακτος, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες.
Επιπλέον, ανακαλύπτουμε την επιτυχία των ράμεν στην Ευρώπη, αναλύουμε τη σούπα που προκαλεί διχασμό στους Έλληνες — τον πατσά — και μαθαίνουμε την τέχνη του ψωμιού με προζύμι. Εξερευνούμε, επίσης, ποια κρασιά ταιριάζουν καλύτερα με τα μεζεδάκια και το finger food.
Η εξερεύνηση της πόλης συνεχίζεται, με προτάσεις για τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες και τα πιο ατμοσφαιρικά whisky bars για τις πρώτες βραδιές του χειμώνα. Κλείνουμε τραπέζι στα εστιατόρια που σερβίρουν τις πιο απολαυστικές σούπες.
Το νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας αποτελεί μια πρόσκληση να επανασυνδεθούμε με τη χαρά της μαγειρικής, της παρέας και της γιορτής, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο χειμώνας η νοστιμιά είναι το πιο όμορφο καταφύγιο. Μην το χάσετε — αυτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
