Η Αλ Αχλί επιθυμεί τον Ποστέκογλου στον πάγκο της

Η Αλ Αχλί επιθυμεί τον Ποστέκογλου στον πάγκο της

Η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται για τον Άγγελο Ποστέκογλου, έπειτα από το διαζύγιο του με την Τότεναμ. Λίγες ημέρες μετά την απροσδόκητη λύση της συνεργασίας της Τότεναμ με τον Άγγελο Ποστέκογλου, παρά την κατάκτηση του Europa League που χάρισε στους Σπερς το πρώτο τους σημαντικό τρόπαιο μετά από 17 χρόνια, ο Έλληνας προπονητής έχει τραβήξει την προσοχή της Αλ Αχλί. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας σκοπεύει να ξεκινήσει άμεσα επαφές μαζί του.

Η Αλ Αχλί δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ματίας Γιάισλε, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του ασιατικού Champions League. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Telegraph, ο Ποστέκογλου είναι ο κορυφαίος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας, στην οποία αγωνίζονται τέσσερις πρώην παίκτες της Premier League: οι Φιρμίνιο, Μαχρέζ, Μεντί και Τόνεϊ.

Η Τότεναμ πρόσφατα απέλυσε τον Ποστέκογλου, παρά την επιτυχία του στο Europa League που έσπασε την ξηρασία 17 ετών. Η ομάδα του Λονδίνου αναζητά τον επόμενο προπονητή και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τον έχει βρει στο πρόσωπο του Τόμας Φράνκ. Όπως αναφέρεται, οι Σπερς έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον προπονητή, αν και απομένουν ακόμη λεπτομέρειες με την Μπρέντφορντ, την προηγούμενη ομάδα του Φράνκ.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play