Ανακαλύψτε το τρέιλερ της ταινίας The Drama με τους Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον, που κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2026. Η αναμονή για την ταινία The Drama με πρωταγωνιστές τους Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον φτάνει στο αποκορύφωμά της, καθώς η A24 δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 2026 και ήδη το κοινό έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από την πλοκή, η οποία εστιάζει σε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι, την Emma Harwood (Ζεντάγια) και τον Charlie Thompson (Ρόμπερτ Πάτινσον), οι οποίοι βλέπουν την ευτυχία τους να δοκιμάζεται λόγω ενός απροσδόκητου γεγονότος κατά την εβδομάδα του γάμου τους.
Το τρέιλερ ξεκινά με την αμήχανη Emma και τον Charlie να ποζάρουν για φωτογραφίες πριν από το γάμο τους. Η φωτογράφος τους ενθαρρύνει να χαμογελάσουν με φυσικότητα, ωστόσο η νευρικότητά τους είναι εμφανής. Καθώς η φωτογράφος ζητά από το ζευγάρι να αναφέρει τα χαρακτηριστικά του συντρόφου τους που αγαπούν, παρακολουθούμε στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους.
Ο Charlie χαρακτηρίζει την Emma ως όμορφη και αστεία, ενώ η Emma αποκαλεί τον Charlie φροντιστικό και κατανοητικό. Ωστόσο, οι σκανταλιές και οι εντάσεις δεν λείπουν, καθώς η Emma του δίνει μια γρήγορη σφαλιάρα κατά τη διάρκεια μιας σκηνής. Στο τρέιλερ εμφανίζεται επίσης η φράση θέλω λίγο δράμα, που υπογραμμίζει τη δυναμική της σχέσης τους.
Η A24 μοιράστηκε επίσης ένα φύλλο της εφημερίδας Boston Globe στο Instagram, στο οποίο ανακοινώνεται ο γάμος της χρονιάς, προσφέροντας επιπλέον λεπτομέρειες για το παρελθόν του ζευγαριού και τους γονείς της Emma, οι οποίοι είναι περήφανοι για τον γάμο τους.
Η ταινία The Drama θα περιλαμβάνει επίσης τους Μάμουντου Άτσεϊ, Αλάνα Χάιμ και Χέιλι Γκέιτς, προσφέροντας μια πληθώρα ταλαντούχων ηθοποιών στην εν λόγω παραγωγή.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
