Ιωάννινα: Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη που έπεσε από μπαλκόνι – Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος

Στο διαμέρισμα εκτός από την 17χρονη βρισκόντουσαν ακόμη δύο ανήλικες – Το διαμέρισμα ανήκει στον πατέρα ενός εκ των κοριτσιών, ο οποίος απουσίαζε τη στιγμή του ατυχήματος.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στα Ιωάννινα από το μπαλκόνι του οποίου έπεσε η 17χρονη το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα το κορίτσι να τραυματιστεί σοβαρά.

propoli

Σύμφωνα με το epiruspost, στο διαμέρισμα εκτός από την 17χρονη, βρίσκονταν ακόμη δύο ανήλικες. Το διαμέρισμα ανήκει στον πατέρα του ενός κοριτσιού, ο οποίος εκείνες τις ώρες απουσίαζε.

Τα κορίτσια διασκέδαζαν στο διαμέρισμα σε ώρα κανονικής εξόδου από την Μονάδα Προστασίας Παιδιών, όπου και διαμένουν. Η 17χρονη βουλγαρικής καταγωγής είχε μεταφερθεί στη Μονάδα από περιοχή της Αχαΐας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η 17χρονη βγήκε από το παράθυρο του μπάνιου και ξαφνικά βρέθηκε από το μπαλκόνι στο κενό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι η ανήλικη θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χατζηκώστα. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργείο.

Τέλος, ο πατέρας της ανήλικης στον οποίο ανήκει το διαμέρισμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης: Ιωάννινα: Φωτιά στη Ζίτσα – Κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα

Loading