ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Υπογραφή Γιαννακόπουλου στη κοινή δήλωση

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Υπογραφή Γιαννακόπουλου στη κοινή δήλωση

Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπογράφει κοινή δήλωση για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών της Stoiximan GBL. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφθηκε το γραφείο του Γιάννη Βρούτση νωρίτερα και, μετά τη συνάντησή τους, επιβεβαίωσε ότι οι τελικοί της Stoiximan GBL θα διεξαχθούν κανονικά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τις φήμες ότι ο Γιαννακόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει κοινή δήλωση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, επισημαίνοντας ότι η υπογραφή του ήταν απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες από το τριφύλλι, η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν να υπογραφεί μια κοινή δήλωση, η οποία τελικά έγινε δεκτή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κατέφθασε στο Υπουργείο, δήλωσε στις κάμερες ότι οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αναφερόμενος στις σχέσεις τους, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ότι δεν αποδέχονται καμία εξομείωση με τον κ. Γιαννακόπουλο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση συζήτησης στο ίδιο τραπέζι.

Η κατάσταση φαίνεται να είναι κρίσιμη, καθώς όπως δήλωσε ο Αγγελόπουλος, υπάρχουν δύο επιλογές αυτή τη στιγμή, είτε το φως, είτε το σκοτάδι. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει, κάτι που υποδηλώνει ότι οι περιθώρια για συμφωνία είναι περιορισμένα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play