Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 10 θάνατοι και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου. Τραγωδία σημειώθηκε στο Μεξικό, καθώς ένα λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα προς το χωριό Τσικοντεπέκ, κατέληξε σε χαράδρα στην κοινότητα Σοντεκοματλάν. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων εννέα ανήλικων και ενός παιδιού (key001), ενώ άλλοι 32 τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.
Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το μοιραίο ατύχημα. Η δημοτική αρχή έχει ήδη δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των τραυματιών (key002), παρέχοντας πληροφορίες για τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύονται.
Τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με λεωφορεία ή φορτηγά είναι δυστυχώς συχνά στο Μεξικό, και συνήθως αποδίδονται σε υπερβολική ταχύτητα ή μηχανικές βλάβες. Στα τέλη Νοεμβρίου, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν σε παρόμοιο ατύχημα στην πολιτεία Μιτσοακάν.
in.gr
![]()

