Ανακαλύψτε τις νέες ρυθμίσεις χρεών και τις πρωτοβουλίες του οικονομικού επιτελείου. Διαβάστε στα ΝΕΑ της Πέμπτης για τις επερχόμενες ρυθμίσεις που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο. Δύο πρωτοβουλίες θα ανακοινωθούν προσεχώς, οι οποίες περιλαμβάνουν την επέκταση των σημερινών 24 και 48 δόσεων. Επίσης, θα επανενεργοποιηθούν οι 120 δόσεις, προσδιορίζοντας τα νέα όρια χρεών που απαιτούνται για τη συμμετοχή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα περιλαμβάνουν πόσες ΜμΕ και ελεύθερους επαγγελματίες αφορούν και ποια υποχρεωτική προκαταβολή απαιτείται.
Διαβάστε επίσης για τα άμεσα και έμμεσα μπόνους που διατίθενται για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
===========
Για την πρόσληψη εκατό Ρομά στην ΕΛ.ΑΣ., ανακοινώθηκε ότι θα ενταχθούν ως ειδικοί φρουροί και θα λειτουργούν ως μυστικοί αστυνομικοί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Λυκείου και η γνώση της ρομανί γλώσσας.
===========
Στη Σαντορίνη, μια νέα έρευνα από 31 ερευνητές από έξι χώρες ρίχνει φως στους σεισμούς που προκλήθηκαν από το ηφαίστειο.
===========
Από την άλλη, η Αθήνα και η Λευκωσία απαντούν σφοδρά στον Ερντογάν, με τον Μητσοτάκη να δηλώνει ότι δεν συζητάμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με την Τουρκία, και τον Χριστοδουλίδη να τονίζει την υποκρισία του τούρκου προεδρίου.
===========
Στην υπόθεση του Blue Star Chios, έχει κατατεθεί διπλή δίωξη για τον θάνατο του ναυτεργάτη.
===========
Στο ένθετο Υγεία, γίνεται λόγος για ρινικό εμβόλιο κατά της γρίπης για παιδιά και εφήβους.
===========
Και στην ενθετική πολυσελίδα, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Μακάμπι Τ.Α., ενώ ο ΠΑΟ αγωνίζεται εκτός με τη Γιουνγκ Μπόις. Στο Κύπελλο, ο Αστέρας Aktor νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-1, ενώ ο Ταρέμι σημείωσε δύο γκολ.
Πηγή περιεχομένου: in.gr