Νεκρή 61χρονη στη Θάσο – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Νεκρή 61χρονη στη Θάσο – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο μιας 61χρονης υπηκόου Τουρκίας, η οποία έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή «Ρωσσογκρεμός» της Θάσου.

Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της, με παρευρισκόμενους στην παραλία να σπεύδουν άμεσα να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, η 61χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Θάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διερεύνησης των ακριβών αιτιών και συνθηκών του θανάτου, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Loading

Play