Συνταγή για παγωτό cheesecake: μια δροσερή απόλαυση του καλοκαιριού

Συνταγή για παγωτό cheesecake: μια δροσερή απόλαυση του καλοκαιριού

Ανακαλύψτε μια απλή συνταγή για σπιτικό παγωτό cheesecake, ιδανικό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει κανείς που να μην λαχταράει το παγωτό, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες φτάνουν στα ύψη. Αυτή η συνταγή αποδεικνύει ότι η παρασκευή σπιτικού παγωτού είναι πιο εύκολη από όσο φανταζόμαστε. Η γεύση του cheesecake, ενός από τα πιο αγαπημένα γλυκά, συνδυάζεται με την δροσιά του παγωτού, προσφέροντας μια αναζωογονητική απόλαυση. Χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα νόστιμο και φρέσκο επιδόρπιο, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα και δίνοντας προσοχή στις αναλογίες των υλικών.

### Υλικά

– 200 γρ. τυρί κρέμα

– 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

– 3/4 φλιτζάνι γάλα

– 6-7 μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα

– 1 φλιτζάνι κόκκινα φρούτα (βατόμουρα, μύρτιλα κ.λπ.) σε κομμάτια

### Διαδικασία

Αρχικά, χτυπάμε το τυρί κρέμα στον κάδο του μίξερ. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη σταδιακά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως. Κατόπιν, ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα, μειώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα. Στο τέλος, προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και τα φρούτα, ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ. Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα ή σε καλούπια παγωτού, τοποθετούμε τα ξυλάκια και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες προτού σερβίρουμε.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play