Ανακαλύψτε μια γευστική συνταγή για καγιανά με πιπεριά φλωρίνης και φέτα, ιδανική για καλοκαιρινές απολαύσεις. Ο καλοκαιρινός ήλιος λάμπει και οι ήχοι της θάλασσας σας προσκαλούν να απολαύσετε μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Στην εκπομπή MEGA Buongiorno, ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μας προσφέρει μια συνταγή που αναδεικνύει την εποχή: καγιανά με πιπεριά φλωρίνης και φέτα. Αυτή η συνταγή δεν απαιτεί περισσότερο από 10 έως 15 λεπτά προετοιμασίας και είναι ιδανική για το καλοκαίρι, προσφέροντας πλούσια γεύση και ικανοποίηση.
Τα απαραίτητα υλικά περιλαμβάνουν:
– 6 αυγά
– 3 τριμμένες ντομάτες
– 3 πιπεριές Φλωρίνης
– 1 λευκό κρεμμύδι
– 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
– 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
– 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
– 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
– 100 γρ φέτα
– 50 ml ελαιόλαδο
– αλάτι
– πιπέρι
Η διαδικασία προετοιμασίας είναι απλή: Ξεκινάμε τρίβοντας τις ντομάτες και τις προσθέτουμε σε ένα προθερμασμένο τηγάνι σε δυνατή φωτιά, για να απελευθερώσουν τα υγρά τους. Ανακατεύουμε προσθέτοντας πιπέρι, φρέσκια ρίγανη, κρεμμύδι, πελτέ και πιπεριά φλωρίνης. Αφήνουμε να σιγοβράσει για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύοντας με προσοχή. Η τελική πινελιά είναι η φέτα, που θα προσθέσει μία ακόμα νότα γεύσης.
Πηγή περιεχομένου: in.gr