Ανακαλύψτε μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για ψάρι με μυρωδικά ψημένο στη λαδόκολλα, ιδανικό για καλοκαιρινές βραδιές. Υπάρχουν πιάτα που αναβιώνουν τις αναμνήσεις του καλοκαιριού και μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα της ταβέρνας. Η συνταγή για το ψάρι με μυρωδικά ψημένο στη λαδόκολλα είναι εξαιρετική και απαιτεί λιγότερο από μία ώρα προετοιμασίας. Τα υλικά που θα χρειαστείτε περιλαμβάνουν ελαιόλαδο, φινόκιο, κρεμμύδι, φρέσκο θυμάρι, ντομάτα, πιπεριά, λεμόνι και φυσικά, φιλέτα ψαριού, όπως μπακαλιάρο ή λαβράκι.
Η διαδικασία είναι απλή. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Κόψτε λαδόκολλες και αλουμινόχαρτα και τοποθετήστε το ψάρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στα πακέτα. Διπλώστε τα προσεκτικά για να δημιουργήσετε σφραγισμένα πακέτα και ψήστε για 12-14 λεπτά. Σερβίρετε τα πακέτα ολόκληρα, επιτρέποντας στους καλεσμένους σας να τα ανοίξουν και να απολαύσουν τα αρώματα που απελευθερώνονται.
Πηγή περιεχομένου: in.gr