Συνταγή: Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι

Συνταγή: Σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι

Ανακαλύψτε τη συνταγή για σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι, ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο γεύσεις. Υπάρχουν φαγητά που, ανεξαρτήτως της προσπάθειας που καταβάλλουμε για να τα ετοιμάσουμε, πάντα μας φέρνουν στο νου αναμνήσεις από τη μαμά και τις οικογενειακές Κυριακές. Ένα τέτοιο πιάτο είναι τα σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι, όπως μας παρουσίασε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Στην εκπομπή του MEGA Buongiorno, ο σεφ, παρέα με τη Φαίη Σκορδά, μας έδειξε πώς να ετοιμάσουμε αυτή τη συνταγή, η οποία αν και φαίνεται πολύπλοκη, στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, αρκεί να έχει λίγη υπομονή.

Τα υλικά για τα σουτζουκάκια περιλαμβάνουν 800 γρ μοσχαρίσιο κιμά, 4 σκελίδες σκόρδο, 2 αυγά, καθώς και διάφορα μπαχαρικά.

Για τη σάλτσα χρειάζονται 4 τριμμένες ντομάτες, 100 ml κόκκινο κρασί, και 2 σκελίδες σκόρδο, οι οποίες συνδυάζονται σε μια γευστική βάση.

Το μυστικό για να πετύχουμε τα σουτζουκάκια είναι να ετοιμάσουμε πρώτα τη σάλτσα, στην οποία θα ψήσουμε τα σουτζουκάκια, δίνοντάς τους τη μοναδική γεύση που αναζητούμε.

Η διαδικασία περιλαμβάνει το να ανακατέψουμε τα υλικά για τα σουτζουκάκια σε ένα μπολ, να πλάσουμε το μίγμα και να τα μαγειρέψουμε στη σάλτσα για περίπου 20 λεπτά.

Επιπλέον, τα κοφτό μακαρονάκι θα βράσουν ταυτόχρονα, προσφέροντας ένα απολαυστικό συνοδευτικό πιάτο.

Μόλις τα σουτζουκάκια είναι έτοιμα, προσθέτουμε και το μακαρονάκι στο τηγάνι για να απορροφήσει τις γεύσεις και τη σάλτσα, δημιουργώντας ένα γεύμα που αναδεικνύει τη γαστρονομική μας παράδοση.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play