Ανακαλύψτε μια εύκολη και γευστική συνταγή για τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ιδανική για το γραφείο. Υπάρχουν στιγμές που αναζητούμε ένα γρήγορο και νόστιμο φαγητό για το γραφείο, χωρίς να έχουμε έμπνευση; Η λύση είναι απλή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο, όπως μας αποκαλύπτει η συνταγή του γνωστού chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Στην εκπομπή MEGA Buongiorno, παρουσίασε μια απολαυστική τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα και λαχανικά. Αυτή η σαλάτα είναι έτοιμη σε λιγότερο από πέντε λεπτά, συνδυάζει γεύση και θρεπτικά συστατικά, προσφέροντας ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας. Η διαδικασία παρασκευής είναι απλή, με πέντε βήματα που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το πρωί.
### Τα υλικά:
– 350 γρ. καστανό ρύζι
– 200 γρ. τόνο
– 3 φρέσκα κρεμμύδια
– 2 στικ σέλερι
– 1/2 ματσάκι άνηθος
– 3 ρόδια
– 100 γρ. μαύρες σταφίδες
– 4 παντζάρια σε κύβους
– 10 ντοματίνια
– 100 γρ. καλαμπόκι σπυρί
### Το μυστικό:
Μα φυσικά το ρόδι, που προσφέρει την απαραίτητη τραγανότητα στη σαλάτα.
### Η διαδικασία:
Σε ένα μπολ, ρίχνουμε το βρασμένο ρύζι και προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα παντζάρια σε κύβους, τα ντοματίνια, το σέλινο, λίγο ρόδι, τις σταφίδες, μαγιονέζα και λεμόνι, καθώς και τον τόνο. Ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι και η σαλάτα είναι έτοιμη σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
