Τραγωδία σε γάμο στην Αίγυπτο: Γαμπρός πέθανε εν ώρα χορού

Τραγωδία σε γάμο στην Αίγυπτο: Γαμπρός πέθανε εν ώρα χορού

Μια τραγική στιγμή κατά τη διάρκεια γάμου στην Αίγυπτο συγκλόνισε τους πάντες, όταν ο γαμπρός κατέρρευσε ξαφνικά. Ένας γάμος στην Αίγυπτο εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ο γαμπρός, Άσραφ Άμπου Χάκαμ, κατέρρευσε και πέθανε εν ώρα χορού με τη νύφη του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ασουάν την Πέμπτη, και καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε η Daily Mail, στο οποίο ο Χάκαμ φαίνεται να γιορτάζει αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή. Ενώ χόρευε κρατώντας το χέρι της νέας του συζύγου και ένα παραδοσιακό σπαθί, κατέρρευσε ξαφνικά στο έδαφος.

Η χαρούμενη μουσική και τα γέλια γρήγορα αντικαταστάθηκαν από κραυγές, ανησυχία και θλίψη καθώς ο χώρος δεξιώσεων βυθίστηκε στο χάος. Οι καλεσμένοι έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι προσπάθειες ανάνηψης απέτυχαν, και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι υπέστη ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο. Η έλλειψη έγκαιρης μεταφοράς στο νοσοκομείο, αν και ασαφές αν θα μπορούσε να τον βοηθήσει, επιδείνωσε την κατάσταση.

Το συγκλονιστικό περιστατικό διαδόθηκε γρήγορα στα αιγυπτιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες ανθρώπους να εκφράζουν σοκ και να αποστέλλουν συλλυπητήρια αντί για τις ευχές στην οικογένεια. Το βίντεο διαδόθηκε διεθνώς, προκαλώντας θλίψη και υπογραμμίζοντας την ευθραυστότητα της ζωής. Ένας φίλος του Χάκαμ περιέγραψε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του για το μέλλον, λέγοντας: Ήταν γεμάτος ζωή και χαμόγελο. Ένας άλλος φίλος, προσθέτοντας στη θλίψη, δήλωσε: Ο Θεός να τον ελεήσει και να του χαρίσει μια θέση στην απεραντοσύνη του Παραδείσου Του.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play