11.700 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών μέσα στο καλοκαίρι ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας

11.700 μόνιμους διορισμούς ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας – «Οι πρώτοι μετά από δώδεκα χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση – Υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 για τους οποίους είχε δεσμευθεί το υπουργείο για φέτος.

«11.700 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση για φέτος», ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.

propoli

Όλοι οι διορισμοί, «που είναι οι πρώτοι μετά από δώδεκα χρόνια, θα πραγματοποιηθούν τώρα το καλοκαίρι και είναι υπερδιπλάσιοι από τους 5.250 για τους οποίους είχαμε δεσμευθεί για φέτος», σημείωσε η κ. Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως προσθέτει ότι «σε άριστη συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, προχωρούμε στην κάλυψη βασικών αναγκών των σχολείων σε ανθρώπινο δυναμικό, που ως σήμερα καλύπτονταν από αναπληρωτές».

Πέρυσι, πρόσθεσε η κ. Κεραμέως, έγιναν 4.500 μόνιμοι διορισμοί στην ειδική αγωγή μέσω ΑΣΕΠ, «που δεν είχαν πραγματοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν».

Η υπουργός Παιδείας καταλήγει: «με διορισμούς, επιμορφώσεις, βελτιωτική αξιολόγηση, επενδύουμε στο πολυτιμότερο κεφάλαιο της εκπαίδευσης, το ανθρώπινο δυναμικό μας».

Δείτε επίσης: Πρόεδρος ΕΟΔΥ: Σήμερα θα ανακοινωθούν πάνω από 1.500 κρούσματα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading