Σε αναμονή η CSL, με στόχο το Μουντιάλ του Κατάρ

Για περισσότερο από τρεις μήνες αναμονή θα θέσει το εγχώριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα η Κίνα

Προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες της εθνικής ομάδας να φτάσει στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά 20 χρόνια.

propoli

Η κινεζική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου πριν κάνει ένα διάλειμμα μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Το κενό θα επιτρέψει στον προπονητή της εθνικής ομάδας Λί Τίε να προετοιμάσει την ομάδα του για την τρίτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με την Κίνα να είναι στον ίδιο όμιλο (2ο) με την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν και το Βιετνάμ.

Η Κίνα, η οποία δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τότε που έκανε το ντεμπούτο της το 2002, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την επόμενη φάση των προκριματικών ενάντια στην Αυστραλία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το CSL είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξαναρχίσει στις 21 Ιουνίου, μετά τη συμμετοχή της Κίνας στον δεύτερο γύρο των προκριματικών της Ασίας για το Κατάρ 2022. Τα παιχνίδια CSL θα συνεχίσουν να παίζονται σε δύο ομίλους σε «φούσκες».

Το κινεζικό FA Cup θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου και θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης: Η απαγόρευση εισόδου ξένων στη Κίνα πλήγμα στην CSL

Loading