Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Απριλίου 2022 στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Μακρυνείας στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο επιβατών του ενός οχήματος.
Μάλιστα ο ένας εκ των δύο τραυματιών, βρέθηκε εγκλωβισμένος για αρκετή ώρα εντός του οχήματος και χρειάστηκε η επέμβαση των περιοίκων για τον απεγκλωβισμό του.
Σύμφωνα με το agriniotimes.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, καθώς και οχήματα του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Δείτε επίσης: Άρης – ΠΑΟΚ: Ισχυρή αστυνομική παρουσία κατά την είσοδο των ομάδων (pics & vid)
- Σημαντικές θαλάσσιες περιπολίες του ΕΕΣ για την ασφάλεια στις παραλίες
- Η 52η επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: Μητσοτάκης Δεν ξεχνάμε, επαγρυπνούμε!
- Η Wall Street αποκαλύπτει τους χρησμούς του προέδρου της FED με νέο μοντέλο ΑΙ
- Ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική για την Χαλκιδική – Μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ελληνική οικονομία
- Ένταση και καταγγελίες στη δίκη για τα Τέμπη: Επίθεση κατά του Στουρνάρα από τον Πλακιά
![]()
