Αίτημα Πορτοσάλτε στον Έλον Μασκ: «Μια συνδρομούλα δεν θα ήταν κακό» (vid)

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στο Twitter ο νέος ιδιοκτήτης Έλον Μασκ, είχε κάποιες δικές του προτάσεις για τo δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Βλέπω μια αγωνία στο Twitter, μπήκε ο Μασκ, μια συνδρομούλα δεν θα ήταν κακό, αν θες να γράφεις. Και να βάλει επώνυμους λογαριασμούς. Βλέπω να πληρώνουν σωρηδόν οι ‘στρατοί’. Βλέπω να ανεβαίνει το κόστος λειτουργίας» είπε αρχικά.

propoli

«Θέλεις να γράψεις την άποψή σου; Με το ονοματεπώνυμό σου κανονικά, πες την γνώμη σου δημοκρατικά. Θες να βρίσεις; Βεβαίως, αν σ’ ενοχλεί η άποψη του άλλου και θες να τον βρίσεις. Με ονοματεπώνυμο κανονικά, με την συνδρομή σου, βρίζεις» συμπλήρωσε.

«Οι πράξεις έχουν συνέπειες. Έτσι έχουμε μάθει, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς να νομίζεις ότι υπάρχουν συνέπειες. Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα από τον Μασκ, βλέπω ότι υπάρχει μια αγωνία τώρα. Να λέει ‘Άρης Πορτοσάλτε, τόσα ευρώ ετήσια συνδρομή να λες την γνώμη σου’. Είναι ένα παγκόσμιο καφενείο, ή ένα ελληνικό καφενείο ανοιχτό. Το Twitter τι είναι; Είναι ένα καφενείο. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα καφενεία, στα οποία λέμε ευθαρσώς την γνώμη μας» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Αρέσει η Α’ Θεσσαλονίκης στον Τσίπρα για τις εκλογές του ’23

Loading