Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πλαστά χαρτονομίσματα
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν, στην Αργυρούπολη, δύο Αλβανοί, με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε χρονικό διάστημα περίπου μιας ώρας, οι δύο συλληφθέντες προσποιούμενοι τους πελάτες αγόρασαν διάφορα προϊόντα από τρία καταστήματα στην Αργυρούπολη, με τη χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά το Κέντρο της Αμεσης Δράσης και αστυνομικοί που έσπευσαν στην Αργυρούπολη, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πλαστά χαρτονομίσματα.
Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, καθώς και για κλοπές και ναρκωτικά. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε επίσης: Τουρκία: Ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας – Πάνω από 100.000
- Τιμή στους πεσόντες Έλληνες και Βρετανούς αεροπόρους του 1940 από την Πολεμική Αεροπορία
- Σημαντική επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ στη Βόρεια Κορέα την ερχόμενη εβδομάδα
- Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: Μηνύματα Ανδρουλάκη και η νέα κυβερνητική ομάδα
- Ανακαλύψτε την τέλεια αραβική πίτα με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Σημαντικές εξετάσεις για υποψήφιους ΓΕΛ: Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική σήμερα
![]()

