Το γεγονός ότι έχει δεχθεί ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό του γνωστοποίησε η πρώην παίκτρια του Power Of Love, Αθηνά Χρυσαντίδου.
Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχθηκε από σύντροφο που είχε στο παρελθόν.
«Σύντροφός μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί.
Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα», σημείωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Χρυσαντίδου.
Δείτε επίσης: Παπαληγούρα: «Δύο αγαπημένα μου πρόσωπα έχασαν τις μητέρες τους επειδή δεν εμβολιάστηκαν»
- Κρίσιμες ισορροπίες στον Καναδά: Ο Κάρνεϊ, ο Τραμπ και η πιο δύσκολη σύνοδος G7
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή