Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας
Αύριο στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του ηθοποιού Πάνου Νάτση ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η κηδεία του θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στο νεκροταφείο Σχιστού.

«Η οικογένεια δεν θέλει κάμερες»
Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και είπε πως η οικογένεια δεν επιθυμεί να βρίσκονται εκεί κάμερες.
«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια και όλα αυτά να πάνε στη Διεθνή Υποστήριξη Γυναικών που είναι μία οργάνωση που υποστηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media».
Δείτε επίσης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών και εργαζομένων στην πλατεία Αριστοτέλους (pics & vid)
- Η πτώση της δημοτικότητας του Νετανιάχου στο βόρειο Ισραήλ: Πώς επηρεάζει τις εκλογές
- Η στρατηγική του Παναθηναϊκού για την ανάπτυξη παικτών από την Ακαδημία, σύμφωνα με τον Άγγελο Ζαζόπουλο
- Δίκαιο και σκληρό το πλαφόν κέρδους, δηλώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος
- Ανακαλύπτοντας τη Λατινική Αμερική: Το νέο βιβλίο του Ιάσωνα Πιπίνη
- Μια μαγική βραδιά περφόρμανς στην Πειραιώς 260: «Attracted to trees»
![]()

