(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν πιστεύαμε ότι η Μαλένα πέθανε» ανέφεραν οι νοσηλεύτριες του Αγλαΐα Κυριακού

Τρεις νοσηλεύτριες κατέθεσαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Η πρώτη από τις νοσοκόμες στο Αγλαΐα Κυριακού κατέθεσε ότι είχε συνομιλήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον εάν θα επηρεαστούν τα μαλλιά της Μαλένας από τη θεραπεία και τόνισε ότι: «Δεν ήμουν στη βάρδια που κατέληξε το παιδί. Η Μαλένα ήταν ένα κοριτσάκι ξανθό και ζωηρό. Μας χαιρετούσε όταν φεύγαμε, μας έστελνε φιλάκια, ήταν ένα παιδάκι με καλή κλινική εικόνα, δεν ήταν μαραμένο, αν μπορώ να το πω έτσι».

propoli

Στη συνέχεια η μάρτυρας ανάφερε: «Δεν θυμάμαι να τον είχα δει νύχτα. Θυμάμαι μια φορά τον είχα πετύχει μέσα στη μέρα και μου έκανε ερωτήσεις από αυτές που κάνουν όλοι οι γονείς».

Ανέφερε ότι θυμνάται τους γιατρούς να λέενε όιτ το παιδί είχε μια εύκολή πορεία και επισημάνε «όταν έμαθα για το θάνατο του παιδιού δεν το πίστευα. Πίστευα ότι μου λένε για κάποιο άλλο γιατί αυτό το παιδί είχε άριστη κλινική εικόνα. Συζητούσα με συναδέλφους πως την προηγούμενη ημέρα είχαν παραγγείλει σουβλάκια, το παιδί ήταν χαρούμενο, τα κάνουμε αυτά τα σαν μικρά παρτάκια. Μετά το θάνατο του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι η μητέρα φεύγοντας μας είχε πει σας ευχαριστώ πολύ για όλα κι έλεγα που βρήκε το κουράγιο να πει κάτι τέτοιο. Κι εγώ που είμαι μάνα δεν ξέρω αν θα είχα κουράγιο να σκεφτώ να πω αυτό εκείνη την ώρα».

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος – Χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στο 6χρονο παιδί τους

Loading