(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Δολοφονία Άλκη: Το μαχαίρι του φόνου «μίλησε» – Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα των Αρχών

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν αίμα του 19χρονου Άλκη και αποτυπώματα του 23χρονου κατηγορούμενου, στο μαχαίρι του φόνου.

Όπως φαίνεται, το φονικό μαχαίρι είναι το κλειδί που θα «δείξει» όλη τη συμμορία και όλους τους φερόμενους συμμετέχοντες στο φρικτό έγκλημα γιατί πάνω του υπάρχουν και στοιχεία άλλων ατόμων, καθώς φέρεται να το έχουν ακουμπήσει αρκετά άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες.

propoli

Ήδη η ΕΛΑΣ προχωρά σε αντιπαραβολή αποτυπωμάτων για να εντοπίσει και άλλους συμμετέχοντες, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οι κηλίδες αίματος


Μάλιστα, σχετικά με τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.

Σημειώνεται πως, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση καθώς κάνουν εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο δράστη που είναι μέλος ενός σκληρού πυρήνα ατόμων που είναι μαζί δύο με τρία χρόνια.

Τέλος, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο – Αθήνα: Μαχαίρωσαν στο στομάχι 18χρονο για να του πάρουν μια αλυσίδα – Τι συνέβη (vid)

Loading