Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος κατηγορούμενος

Στον ανακριτή Χανίων οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 43χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της 45χρονης γυναίκας προήλθε από μια σύνθετη και μεθοδική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ξεκίνησε μετά την αναφορά της εξαφάνισης της στις 30 Μαΐου 2026. Η δήλωση της εξαφάνισης έγινε δέκα ημέρες αργότερα, γεγονός που δυσχέρανε τη διαδικασία συλλογής στοιχείων.

Η ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψε την παρουσία της Σταυρούλας στο σπίτι του υπόπτου την ημέρα της εξαφάνισης, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του και αναδεικνύοντας ουσιώδεις αντιφάσεις στις καταθέσεις του.

Η επιστημονική έρευνα, με τη χρήση εξειδικευμένων μεθόδων ανίχνευσης βιολογικών ιχνών, εντόπισε κηλίδες αίματος στο σπίτι και το αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, με την εργαστηριακή ανάλυση να ταυτοποιεί το γενετικό υλικό της Σταυρούλας.

Μετά την παρουσίαση των στοιχείων, ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο όπου είχε θάψει τη γυναίκα, σε αγροτεμάχιο στον Βαθύλακκο Χανίων, όπου και βρέθηκε η σορός της.

Loading

Play