Χθες το βράδυ, οι Αρχές έβαλας «λουκέτο» σε τρεις συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τις εφόδους που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. χτες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη κλείνοντας τρεις συνδέσμους που δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας, προχώρησε σε ανάλογες κινήσεις και στην Αττική.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει ελέγχους σε 10 συνδέσμους σε Ασπρόπυργο, Μαραθώνα, Ωρωπό και Γλυκά Νερά.
Μάλιστα, τρεις (3)σύνδεσμοι που δεν είχαν άδεια λειτουργίας, σφραγίστηκαν, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στην Αττική.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΘΒΕ με αφορμή την έναρξη της δίκης Λιγνάδη (pics)
- Ν. Δένδιας: Η επίθεση στον Μ. Βορίδη και την οικογένειά του είναι ντροπή για τη Δημοκρατία
- Δημιουργίες με βασιλική αίγλη στη νέα έκθεση της Στοκχόλμης
- ΚΜΟΠ: Επτά πρακτικοί οδηγοί για την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών εμπορίας ανθρώπων στην Ελλάδα και την Ευρώπη
- Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στην Αττική: Λαμπρές εκδηλώσεις και παρελάσεις
- Η δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Μυσιρλάκη σε 40 χρόνια: Ένα βιβλίο-ταξίδι στο χρόνο
![]()
