Αποκάλυψε σχετικά ο Χρήστος Πρωτόπαπας
Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει η είδηση του χαμού της Φώφης Γεννηματά.
Τις τελευταίες ημέρες είχε επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, όπου και πέρασε πολύ δύσκολα το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να συνομιλεί με τους στενούς της συνεργάτες.
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, συντετριμμένος από την απώλεια, αποκάλυψε στον Βηματοδότη τα λόγια της κα.Γεννηματά στους συνεργάτες της μέχρι την τελευταία στιγμή : «Αυτό που μας έλεγε ήταν «προσέξτε την ενότητα της παράταξης», «κρατηθείτε εκτός της κομματικής αντιπαράθεσης για την ηγεσία», «διαχειριστείτε την καθημερινότητα» και «κυρίως να προσέχετε να μην διασπαστεί η ενότητα»».
Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια- οδηγίες της Φώφης Γεννηματά προς τους συνεργάτες της. Παρά την επιβάρυνση της υγείας της αυτό που την ένοιαζε ήταν η ενότητα της παράταξης.
Δείτε επίσης: Χρηστίδης: «Η Φώφη Γεννηματά μας έδειξε και μας έμαθε πώς είναι να μην κάνεις πίσω»
- Σοκ στο τέλος: η Σπόρτινγκ Λισαβόνας άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς
- Ραγδαία εξέλιξη στο US Open: θρίαμβος του Ζβέρεφ
- «Ράλι» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Έτρεχαν έως και 191 χλμ./ώρα
- Στο προσκήνιο η ακραία δεξιά στη Γαλλία πριν τις προεδρικές του 2027
- Έσβησε τα κεράκια ο γιος τους: Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης μαζί στο πάρτι γενεθλίων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
