Λίγες ώρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της σε τροχαίο στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, η 80χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 75χρονος οδηγός, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του την άτυχη ηλικιωμένη.
Η 80χρονη υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Αρκίτσα, βαριά τραυματισμένη.
Το πρωί της Κυριακής (22.08.2021) η ηλικιωμένη στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο στην παραλία της Αρκίτσας, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 75χρονος.
Ο ηλικιωμένος οδηγός κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Λοκρών, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Δείτε επίσης: Φωτιά στην Βίλια: Καίγονται τα πρώτα σπίτια – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (vids & pic)
- Η αναζήτηση λύσης για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
- Νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ
- Ξεκινά η διαδικασία μεταμόσχευσης οργάνων του 12χρονου Λεώνη που χάθηκε στον Άραχθο
- ΥΠΕΞ: «Η Τουρκία επιχειρεί να σφετεριστεί περιοχές ελληνικής δικαιοδοσίας»
- Οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης προετοιμάζονται για πόλεμο σύμφωνα με το Politico
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr