Δε θα μείνουν στην Κροατία οι “ασπρόμαυροι”
Ο ΠΑΟΚ σε τρεις μέρες αντιμετωπίζει τη Ριέκα εκτός έδρας και μετά το 1-1 της Τούμπας θέλει τη νίκη έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.
Μετά την απόφαση να πάει για αναβολή η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, ξεκαθαρίστηκε και το πρόγραμμα του “Δικεφάλου” για εκείνες τις ημέρες. Σε περίπτωση που τα επίσημα εγχώρια παιχνίδια άρχιζαν το Σαββατοκύριακο, τότε ο ΠΑΟΚ θα έμενε στην Κροατία έτσι ώστε να προπονηθεί εκεί και να μη χάσει χρόνο.
Αφού όμως το πρωτάθλημα δε θα αρχίσει αυτό το διήμερο, τότε οι “ασπρόμαυροι” θα επιστρέψουν κανονικά στη βάση τους μετά τη λήξη του αγώνα.
Δείτε επίσης: Κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε τρεις περιοχές (pic)
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
