Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και δεν έχει ακριβύνει κανένα προϊόν.
«Αν εξαιρέσεις το κόστος της ενέργειας, δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα.
Έχουμε διαθέσει 1,1 δις ευρώ από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα και από το νέο έτος θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ένα κομμάτι της αύξησης αναγκαστικά θα φτάσει στον καταναλωτή», δήλωσε.
Δείτε επίσης: Ξάνθη: Νεκρός εντοπίστηκε 81χρονος στο Πόρτο Λάγος
- ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό 6χρονου στην Αιγιάλεια: «Απέναντι σε κάθε μορφή βίας στα παιδιά, η ανοχή όλων μας, είναι μηδενική»
- Δήμος Αθηναίων: Σε αυξημένη επιφυλακή οι υπηρεσίες για τον κίνδυνο πυρκαγιών λόγω πολύ ισχυρών ανέμων
- Φωτιά: νέα απαγόρευση κυκλοφορίας την Πέμπτη στη Χαλκιδική λόγω πολύ υψηλού κινδύνου
- Καλαμαριά: Πανηγύρι Δεκαπενταύγουστου στον Φοίνικα – Παράδοση, μουσική και δράσεις για μικρούς και μεγάλους
- ΕΛΑΣ για ΕΛΙΔΕΚ: «Η έρευνα χρηματοδοτείται με αποφάσεις και εγγραφές στον προϋπολογισμό – όχι με ανακοινώσεις»
![]()
