Ο ομοσπονδιακός υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν χρησιμοποίησε την χώρα μας ως παράδειγμα ψηφιοποίησης στον τομέα της Υγείας
«Πρέπει να ψηφιοποιήσουμε το σύστημα Υγείας μας. Και αυτό γίνεται. Μια χώρα όπως η Ελλάδα, την οποία στο παρελθόν έχουμε στην Γερμανία συχνά περιγελάσει, εδώ και ένα-δύο χρόνια έχει ψηφιοποιήσει το σύστημα Υγείας της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούσμαν κατά τη διάρκεια εκπομπής του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, με θέμα τη διαχείριση της πανδημίας και την επικείμενη εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντούσε στην κριτική που του άσκησε ο Επικεφαλής Ιατρός της Κλινικής Παθολογίας και Εντατικής Ιατρικής του νοσοκομείου στο Εσβάιλερ, Ούβε Γιάνσενς, ότι οι ασθενείς και οι γιατροί στη Γερμανία δεν έχουν εικόνα της κατάστασης, διότι η πολιτεία δεν έχει φροντίσει να ψηφιοποιήσει τις σχετικές υπηρεσίες, σε αντίθεση με άλλες χώρες.
Δείτε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίς»: Παρέλυσε το λεκανοπέδιο Αττικής (pics & vids)
- Η Αυστραλία εξετάζει συμφωνία με τις ΗΠΑ για κρίσιμα ορυκτά και σπάνιες γαίες
- Εφετείο των ΗΠΑ αναστέλλει προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Σικάγο
- Αίγυπτος: Συμπροεδρία αλ Σίσι και Τραμπ στη σύνοδο ειρήνης για τη Γάζα
- Αίγυπτος: Υπάλληλοι της πρεσβείας του Κατάρ οι τρεις που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο
- Στους 37 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Μεξικό