Ο σημερινός χάρτης κορονοϊού στην χώρα μας διαμορφώνεται με 35.580 νέα κρούσματα
Ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.
Η ενημέρωση γίνεται σε μία περίοδο που η μετάλλαξη Omicron βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 35.580 νέα κρούσματα, 72 θανάτους και 636 διασωληνωμένους ασθενείς.
Την ίδια στιγμή εκτόξευση κρουσμάτων καταγράφουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 15.713 κρούσματα να εντοπίζονται στην Αττική, 3.997 στη Θεσσαλονίκη.
Συνολικά 41 Περιφερειακές Ενότητες κατέγραψαν τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Ξέφυγε η κατάσταση με 35.580 νέα κρούσματα – 72 θάνατοι και 636 διασωληνωμένοι
- Ισπανία: Το σιδηροδρομικό δυστύχημα με ταχύτητα 160 χλμ./ώρα και οι νέες αποκαλύψεις
- Επιστολή του Μπράιαν Τζόουνς στον Τσάρλι Γουάτς για τους Rolling Stones βγαίνει σε δημοπρασία
- Αναβαθμίζεται το περιβάλλον συνδρομητικών υπηρεσιών του ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 9 Νοεμβρίου
- Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο ζητά να συζητηθεί ο Κεφαλογιάννης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Νοέμβριο
- Γιάννης Σελίμης στον EPLO: ο Χαρδαλιάς μιλά για μετρήσιμο αποτέλεσμα στον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου
![]()
