Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται, ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του ΑΝΤ1, Σπύρου Λεβειδιώτη, από τη μία τη νύχτα, ο 39χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟΝ”.

propoli

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος που το βράδυ της Δευτέρας δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρασε τα πρώτα βράδια του στον Κορυδαλλό όντας απαθής, κενός και δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια για την άγρια δολοφονία της Κυριακής. Συνεχίζει να επικαλείται κενά μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα. Η ανακρίτρια έχει ήδη διορίσει ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει και από εκεί θα κριθεί εάν ο 39χρονος θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: 25 προσαγωγές ανηλίκων που είχαν δώσει ραντεβού για συμπλοκές και επεισόδια

Loading