Ανακαλύψτε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Αλέξη Τσικόπουλου και τις ανησυχίες της οικογένειάς του. Ένας μήνας και 18 ημέρες έχουν παρέλθει από την ημέρα που ο 33χρονος γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Τσικόπουλος, έδωσε για τελευταία φορά σημάδια ζωής. Ήταν 7 Δεκεμβρίου του 2025, όταν ο νεαρός γιατρός, με καταγωγή από την συμπρωτεύουσα, εξαφανίστηκε από την Κρήτη, όπου και διέμενε. Όλα ξεκίνησαν όταν δεν εμφανίστηκε στην εφημερία του, όπως όφειλε. Από τότε, η οικογένεια του δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για την τύχη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, ο χρόνος που περνάει χωρίς καμία πληροφορία σχετικά με την τύχη του Αλέξη Τσικόπουλου μειώνει τις πιθανότητες να βρεθεί σώος, ενώ όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για πρώτη φορά ένας στενός φίλος του γιατρού, ο οποίος ήταν από τα τελευταία άτομα που επικοινώνησαν μαζί του πριν χαθούν τα ίχνη του.
Ο φίλος του Αλέξη, που κατοικεί στη Γερμανία, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιος να του έχει κάνει κακό. Το in, που είναι σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια του εξαφανισμένου, μίλησε με τον πατέρα του, Γεώργιο Τσικόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως έχει χάσει τις ελπίδες να βρει τον γιο του ζωντανό.
«Δε θα το αφήσουμε, αν δεν βρεθεί είτε έτσι είτε αλλιώς. Δεν ξέρω τι να σας πω, όλα παίζονται τώρα έτσι όπως έγινε το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά. Σχετικά με την αστυνομία, ο πατέρας ανέφερε πως «δεν έχουμε τίποτα απολύτως σοβαρό. Τα άλλα διαψεύδονται συνέχεια». Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ειδικευόμενου ωτορινολαρυγγολόγου συνεχίζονται.
in.gr
![]()
