Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Αύριο η δίκη στα Ιωάννινα

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του νεκρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη – Έξι χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του, του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων – Είχε βρεθεί νεκρός έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του από τη σχολή, με την οικογένειά του να ζητά δικαίωση.

Οι γονείς του, λίγο πριν ξεκινήσουν για το ταξίδι τους στην πόλη όπου θα γίνει το δικαστήριο, μίλησαν στην ΕΡΤ για τα συναισθήματά τους.

propoli

Η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας πως «Πάμε στη δίκη για την ψυχούλα του, μαζεύουμε και οι δυο τις δυνάμεις μας και πάμε για εκείνον. Εγώ θέλω να τιμωρηθούν και ας πάω χίλιες φορές ακόμα στα Γιάννενα. Θέλω να ακούω τη λέξη ένοχοι γιατί παλέψαμε πολύ να την ακούσουμε αυτήν τη λέξη. Τη λέξη “φιλία” την πήγαν αυτοί εκεί που τη θέλανε. Δεν μπορούν να μας πούνε ότι ήταν φίλοι του»

Από την πλευρά του ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή τόνισε ότι «η δικαίωση του Βαγγέλη μου είναι ο κόσμος. Η αγάπη του κόσμου. Μετά από έξι χρόνια παλεύω για τη δικαίωση των αξιών του. Ευτυχώς βλέπω ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι με τα πιστεύω του Βαγγέλη μου. Εσείς όλοι που αγαπάτε τον Βαγγέλη μας δίνετε δύναμη».

Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Εκτελέστηκαν τα εντάλματα των 7 κατηγορούμενων για την δολοφονία συζύγου επιχειρηματία

Loading