(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Καιρός: Έρχεται καύσωνας από Δευτέρα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Ανηφορικά θα κινηθεί η θερμοκρασία το επόμενο διάστημα, με τον πρώτο καύσωνα του φετινού καλοκαιριού να είναι γεγονός από την προσεχή εβδομάδα.

Μπορεί ο Σάκης Αρναούτογλου, λόγω της υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές να μην εμφανίζεται στην ΕΡΤ για το δελτίο καιρού, ωστόσο, μέσα από το Facebook του ενημερώνει για όλα.

propoli

Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει ενημερώσει για την άνοδο της θερμοκρασίας στις αρχές του Ιουνίου και τον περιορισμό της αστάθειας του καιρού.

Μέσα από ένα διάγραμμα, παραθέτει τις θερμοκρασίες που θα σημειωθούν έως τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο οποίο γίνεται εμφανές πως ο υδράργυρος εκτοξεύεται και τη Δευτέρα θα δούμε και πάλι 39άρια.

Για να διαβάσετε σωστά τη θερμοκρασία που θα έχει η περιοχή σας, στη μέση τιμή της ημέρας, αν είστε στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και την Κρήτη μακριά από τη θάλασσα, προσθέστε 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία.

Σε ορεινότερες περιοχές (π.χ 500 – 1000 μέτρα υψόμετρο) αφαιρέστε 2 με βαθμούς.

Στα παραθαλάσσια και τα νησιά υπολογίστε 3 – 5 βαθμούς πιο κάτω, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Καιρός: Καλές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Που προβλέπονται βροχές

Loading