(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Καιρός – Σ. Αρναούτογλου: «Λασποβροχές την Τρίτη»

Επανέρχεται η αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα περιοχών της χώρας, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο, ενώ δεν θα λείψουν οι λασποβροχές.

Η αφρικανική σκόνη και οι λασποβροχές κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στην χώρα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την ατμόσφαιρα να βαραίνει…

propoli

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σε νέα ανάρτηση προειδοποιεί για λασποβροχές και την Τρίτη αλλά και για υψηλές θερμοκρασίες, ειδικότερα την Τρίτη 23 Απριλίου.

«Οι λασποβροχές βροχές της Τρίτης 23/4 έως και αργά τη νύχτα ανά 6ωρο με μια ματιά! Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική , ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου!», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τους 0 βαθμούς έφτασε το θερμόμετρο το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου

Μπορεί η θερμοκρασία να ανεβαίνει ξανά από σήμερα ωστόσο το Σαββατοκύριακο υπήρξε πιο ψυχρό με τις ορεινές περιοχές να βρίσκονται στους 0 βαθμούς μέχρι και νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Δευτέρας 22/04.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Στις 9 Ιουνίου μπορεί να σοκάρουμε την Ελλάδα – Αν πετύχει αυτό που κάνω καταρρέουν πολλές πολιτικές καριέρες»

Loading