Στο σπίτι του 29χρονου διακινητή, στο Κιλκίς, βρέθηκαν επιπλέον 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Πάνω από 65 κιλά κάνναβη κατάσχεσαν αστυνομικοί σε περιοχή της Καστοριάς, συλλαμβάνοντας πέντε Αλβανούς και μία Ελληνίδα, που κατηγορούνται ότι διακινούσαν την ναρκωτική ουσία, την οποία επρόκειτο να διοχετεύσουν στην ελληνική επικράτεια.
Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 29χρονο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 63 κιλών και 850 γραμμαρίων, όπως επίσης 1,5 κιλό κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας).
Κατά την ίδια επιχείρηση εντοπίστηκαν δύο ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες (29 έως 33 ετών) και λειτουργούσαν ως προπομποί, ενημερώνοντας τον 29χρονο για τυχόν αστυνομικό έλεγχο κατά μήκος της διαδρομής.
Όπως προέκυψε, όλοι οι συλληφθέντες διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 29χρονου, στο Κιλκίς, βρέθηκαν επιπλέον 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καστοριάς.
- Δυνατό μήνυμα του Μέσι ενόψει του τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ετοιμότητα και Ασφάλεια: Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ
- Σύρος: Ο μαγευτικός προορισμός που εντυπωσιάζει την Ιταλία
- Τραγωδία στα Χανιά: Δυστύχημα με ασθενοφόρο αφήνει έναν νεκρό και τρεις τραυματίες
- Δυναμική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά πολυτελών κατοικιών – Ζήτηση φτάνει τα 6,11 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
