Κλειστοί μετά τις 21:00 τέσσερις σταθμοί της γραμμής 2 του μετρό έως την Πέμπτη

Κλειστοί μετά τις 21:00 τέσσερις σταθμοί της γραμμής 2 του μετρό έως την Πέμπτη

Τέσσερις σταθμοί της γραμμής 2 του μετρό κλείνουν το βράδυ έως την Πέμπτη λόγω τεχνικών εργασιών για εγκατάσταση δικτύου 5G. Έως την Πέμπτη, τέσσερις σταθμοί της γραμμής 2 του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας τεχνικών εργασιών που σχετίζονται με την εγκατάσταση δικτύου 5G. Οι επιβάτες θα διαπιστώσουν ότι οι συρμοί δεν θα διέρχονται από τους σταθμούς Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άλιμος από τις 21:00 κάθε βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας για πέντε ημέρες.

Με ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από σήμερα το βράδυ στις 9 μ.μ. και κάθε βράδυ έως και την Πέμπτη οι σταθμοί θα κλείνουν. Για να διευκολυνθούν οι επιβάτες, θα λειτουργήσει προσωρινή λεωφορειακή γραμμή από τον σταθμό Άγιος Δημήτριος, η οποία θα εξυπηρετεί τη μεταφορά τους.

Η κυκλοφορία στη γραμμή 2 θα περιορίζεται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Ανθούπολη κατά τη διάρκεια των εργασιών. Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12, που θα δρομολογηθεί από τον ΟΑΣΑ, θα έχει αφετηρία και τέρμα στον σταθμό του μετρό Άγιος Δημήτριος.

Η κυκλοφορία στη γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Ανθούπολη. Στον σταθμό Ελληνικό θα πραγματοποιούνται επιβιβάσεις και αποβιβάσεις στη στάση ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ προς Γλυφάδα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play