Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε ότι όλες οι κατηγορίες για Λιγνάδη πάνε στα σκουπίδια.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην περίπτωση του κ. Λιγνάδη έχουν γίνει δικονομικά έκτροπα. Η ανακρίτρια ήθελε να βλάψει τον κατηγορούμενο.
Έφεραν έναν άνθρωπο να καταθέσει εναντίον του από τη Σουηδία και την επόμενη μέρα τον εξαφάνισαν. Υπήρχε κάλυψη ψευδών μαρτυριών από την ανακρίτρια.
Η υπόθεση αυτή έχει τεράστιο επιχειρηματικό και πολιτικό υπόβαθρο. Αν και έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε κατά του βουλεύματος, δεν θα το κάνουμε.
Αν ήμουν στη θέση των δικαστών, θα πετούσα στα σκουπίδια όλες τις κατηγορίες για τον κ. Λιγνάδη. Χάρηκα όταν τον γνώρισα, θεωρώ ότι είναι άνθρωπος με σπουδαία προσωπικότητα, εξαιρετικό χιούμορ και εξαιρετική παιδεία»
Δείτε επίσης: Στην εντατική με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης
- Καύσωνας πλήττει τη χώρα με θερμοκρασίες έως 41 βαθμούς
- Ανακαλύπτοντας τον Riviera Tower: Η εντυπωσιακή πρόοδος του οικιστικού πύργου 200 μέτρων στην Αθήνα
- Επαναστατική έναρξη ανακουφιστικής φροντίδας για παιδιά και εφήβους στην Ελλάδα
- Η Κύπρος 52 χρόνια μετά: Η μνήμη της τουρκικής εισβολής παραμένει ζωντανή
- Τραγικό περιστατικό: Σορός 30χρονου εντοπίστηκε μετά από φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
![]()
