Εξετάζουμε τις έρευνες και τις πληροφορίες που έχουν οι γερμανικές αρχές σχετικά με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας. Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας. Η Λόρα έφτασε στη Φρανκφούρτη στις 8 Ιανουαρίου, στις 07:40 το πρωί, και από εκεί και έπειτα, τα ίχνη της χάνονται. Οι γονείς της επισημαίνουν ότι η κόρη τους γνωρίζει άτομα μόνο στο Αμβούργο, το οποίο απέχει περίπου 505 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, απαιτώντας σχεδόν πέντε ώρες οδήγησης.
Σύμφωνα με έρευνα της DW, η αστυνομία του Αμβούργου είχε εμπλακεί στην υπόθεση από τα μέσα Ιανουαρίου, ύστερα από αίτημα των ελληνικών αρχών, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Σε επικοινωνία της DW με την αστυνομία του Αμβούργου, εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση της Λόρας εξετάστηκε κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών.
Το αίτημα αυτό περιλάμβανε τη διασταύρωση της διεύθυνσης ενός φερόμενου συγγενικού προσώπου της 16χρονης στο Αμβούργο, ωστόσο, δεν προέκυψαν στοιχεία που να οδηγούν στον εντοπισμό της. Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν διαβιβάστηκαν στις ελληνικές αρχές, χωρίς να υπάρξουν νέες ενδείξεις για τον τόπο όπου βρίσκεται η ανήλικη.
Η εξαφάνιση της Λόρας παραμένει αντικείμενο ανησυχίας για την κοινή γνώμη στην Ελλάδα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Επίσης, έχει εκδοθεί επίσημη αγγελία εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού και τη γερμανική οργάνωση Vermisste Kinder.
in.gr
![]()

