Ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και πρόεδρος του Ινστιτούτου CSIi, Μανώλης Σφακιανάκης μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας
Ο κ. Σφακιανάκης στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 πως τα ηλεκτρονικά στοιχεία της Ρούλας Πισπιρίγκου μπορούν να ανακτηθούν ακόμη και αν έχουν διαγραφεί.
Ειδικότερα τόνισε πως“οι τεχνικοί μπορούν να «σπάσουν» τους κωδικούς και να μπουν μέσα στο email. Ανάλογα με το πόσο δύσκολοι είναι οι κωδικοί τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστούν οι αρχές για να το σπάσουν.”
Στη συνέχεια σημείωσε πως: «ακόμη και τα διαγεγραμμένα αρχεία ανακτώνται»
Σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο της διαδικασίας επεσήμανε: «Τα στοιχεία τα οποία ανακτώνται, έχει μία δυσκολία, κατά πόσο έχουν γράψει πάνω άλλα στοιχεία. Θέλει χρόνο. Είναι μία επίπονη διαδικασία που θέλει τουλάχιστον 25 ημέρες».
Δείτε επίσης: Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είδε τι έγινε στην κούνια με την Ίριδα, μίλησε και έπρεπε να φιμωθεί»
- Super League: αφιερώνει την 8η αγωνιστική στην παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού
- Λήξη συναγερμού στη Λάρισα μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια
- Ντίζελ προς τη Νέα Υόρκη: τάνκερ με ρωσικό καύσιμο μετά τη συμφωνία Πούτιν – Τραμπ
- Καθαρή θέση για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Τι λέει ο Μαρινάκης και γιατί δεν μιλά για ήττα
- Σοκ από τις καταθέσεις: Ταρίφα 5.000 ευρώ και στρατολόγηση διαιτητών στην υπόθεση Λιόλιου στην ΕΟΚ
![]()
