Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Volley League Γυναικών έκανε απόψε ο Ολυμπιακός ο οποιος επικράτησε με 3-0.
Η ομάδα του Κάρλο Παρίζι συνάντησε μεγάλη αντίσταση στα πρώτα δύο σετ, τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, δηλαδή στην εμπειρία και την ποιότητα των γηπεδούχων, που υπήρξε καθοριστική στο τέλος για το 1-0 στις νίκες.
Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες. Οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 και να προκριθούν στον τελικό την Τετάρτη 27 Απριλίου (18:00) στη Θεσσαλονίκη. Αν νικήσει ο Άρης, η σειρά θα μεταφερθεί για ένα τρίτο (και τελευταίο) παιχνίδι στο κλειστό του Ρέντη.
Τα σετ: 25-22, 25-23, 25-19.
Δείτε επίσης: Μπάρνς: «Περιμένουμε σκληρό παιχνίδι»
- Πρωτοφανής διέλευση τεσσάρων ιρανικών τάνκερ από τα Στενά του Ορμούζ παρά τον αμερικανικό αποκλεισμό
- Ο πόλεμος του Μπάιντεν μετατρέπεται σε πόλεμο του Τραμπ, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Σορός εντοπίστηκε στη Γαλλία κοντά στην εξαφάνιση 11χρονης – Συνελήφθη ύποπτος με προηγούμενες κατηγορίες
- Αμφίβολη η συμμετοχή Σλούκα και Ρογκαβόπουλου στον 2ο τελικό
- Βουλευτής στη Βρετανία μηνύει την xAI του Μασκ για γυμνές φωτογραφίες που δημιούργησε το Grok
![]()

