Με περισσότερες από 700 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, η 59η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ έρχεται στα Ιωάννινα, με πάνω από 30 επιχειρήσεις να δίνουν στους υποψηφίους τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκπροσώπους τους και να κάνουν συνεντεύξεις εργασίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa (Κ. Παπούλια & Ίκκου, 452 21, Ιωάννινα).
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε βιομηχανίες, εμπόριο, ενέργεια, εκπαίδευση, υπηρεσίες, συμβουλευτική, τηλεπικοινωνίες και τουρισμό, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων στην τοπική αγορά εργασίας.
Στις διαθέσιμες θέσεις περιλαμβάνονται ειδικότητες για μηχανικούς και επιστήμονες, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί και γεωπόνοι.
Υπάρχουν επίσης θέσεις για τεχνικούς και εργατοτεχνίτες, μεταξύ των οποίων ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, τυροκόμοι, εργατοτεχνίτες και χειριστές μηχανημάτων.
Ακόμη, ζητούνται εκπαιδευτικοί, στελέχη χρηματοοικονομικών τμημάτων, λογιστές και υπάλληλοι γραφείου, αλλά και σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης, πωλητές, υπάλληλοι αποθήκης και οδηγοί.
Στον κλάδο του τουρισμού ζητούνται ειδικότητες σε όλο το φάσμα του αντικειμένου, ενώ όπως αναφέρει η ΔΥΠΑ, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν απευθείας από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων για τις θέσεις και τις απαιτήσεις τους και να περάσουν επιτόπου από συνεντεύξεις εργασίας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-loannina-2026?c=p
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ στη διεύθυνση https://dypa.gov.gr/ και αναλυτικά στοιχεία για τη ΜΕΜΜΕ στη διεύθυνση https://dypa.gov.gr/memme.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
![]()
