Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες»

Τι απάντησε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων

Το μεσημέρι της Κυριακής 21/4 ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων απάντησε «Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες» .

propoli

«Είπα να είναι μάνες» τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκπομπή του Mega «Ακόμη δεν είδες τίποτα» υποστήριξε: «Είπα τη γυναίκα κλώσσα; Είπα ότι εάν η κλώσσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της. Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες. Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε».

Στο κήρυγμά του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Παύλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τις πτέρυγές της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο. Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία»

Loading