Μύκονος: Άρον – άρον κατεδαφίζουν τις αυθαίρετες κατασκευές

Οι αυθαίρετες κατασκευές στον Πάνορμο της Μυκόνου ξεκίνησαν να ξηλώνονται πριν οριστικοποιηθεί το πρόστιμο των Αρχών.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, οι ιδιοκτήτες γνωστού μπιτς μπαρ στη Μύκονο άρχισαν να ξηλώνουν άρον άρον τις παράνομες κατασκευές στην παραλία του Πάνορμου.

propoli

Η πλευρά της ιδιοκτησίας ανταποκρίθηκε αμέσως, ξεκινώντας την απομάκρυνση παράνομων κατασκευών. Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το Mykonos Live TV, το συνεργείο ξεκίνησε χθες την καθαίρεση των λευκών πάνελ με τα οποία διάφοροι χώροι είχαν μετατραπεί σε κλειστοί.

Κατά πληροφορίες οι επιφάνειες που κατά τους επιθεωρητές πρέπει να κατεδαφιστούν ξεπερνούν τα 500 τετραγωνικά.

Σημειώνεται ότι εκτός από το πρόστιμο που επεβλήθη στο συγκεκριμένο μαγαζί, θυροκολλήθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης για αυθαίρετες κατασκευές. Το πρωτόκολλο εκδόθηκε σε συνέχεια ελέγχων και αυτοψιών που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος στο διάστημα από 4 έως 11 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία, μετά τα τσουχτερά πρόστιμα που επέβαλαν οι ελεγκτές, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων έχουν δικαίωμα προσφυγής κατά του πορίσματος. Μέχρι να κριθούν οι προσφυγές, οι επιχειρήσεις μπορούν να λειτουργούν κανονικά ενώ έχουν προθεσμία 10 ημερών πριν οριστικοποιηθεί το πρόστιμο.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα με ειδική πτήση οι πρώτοι Έλληνες από το Σουδάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading