Οι συλληφθέντες προκάλεσαν, μεταξύ άλλων, φθορές και στο περιπολικό.
Mετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, συνελήφθησαν, στην Καλλονή της Λέσβου, οκτώ άτομα (επτά άνδρες και μια γυναίκα).
Οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού με άλλους και συγκεκριμένα περί τα 20 άτομα στο σύνολο τους, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών που κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Συγκεκριμένα τους εξύβρισαν, τους απείλησαν, κινήθηκαν εναντίον τους και τραυμάτισαν αστυνομικό, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε περιπολικό όχημα. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού, αστυνομικός έριξε με το όπλο του προειδοποιητικές – εκφοβιστικές βολές σε ασφαλή κατεύθυνση.
Δικογραφία
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε και με την οποία παραπέμπονται να δικαστούν αύριο με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι οκτώ συλληφθέντες, περιλαμβάνει τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της στάσης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης (τετελεσμένη και σε απόπειρα), της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της διατάραξης ησυχίας.
Δείτε επίσης: Γαύδος: Nεαρός άνδρας αυτοπυροβολήθηκε – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων
- Στο rave της ηλιακής έκλειψης στην Ισλανδία η Björk φόρεσε 700 μπαλόνια και έπαιξε μουσική
- Οδύσσεια ως μπλοκμπάστερ: πώς ο Νόλαν διαβάζει τον αρχαίο μύθο μέσα από τον μονομύθο
- «Ξεσκέπασαν» απάτη ενοικίασης αυτοκινήτων: πρόστιμο 1,32 εκατ. ευρώ για 132 οχήματα σε ακινησία
- Ο Weeknd ξεκαθαρίζει ότι κρατά το καλλιτεχνικό του όνομα
- Συναγερμός στο Κίεβο από ρωσική επίθεση – Ένας νεκρός στην Κρεβί Ρι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
