Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη λεωφόρο Κατεχάκη στην περιοχή του Ζωγράφου.
Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το οποίο βγήκε από την πορεία του και ανετράπη επί της Λεωφ. Κατεχάκη στον Δήμο Ζωγράφου.
Οι δύο επιβάτες, ένας άνδρας 27 ετών και μια γυναίκα 23 μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό όπου κατέληξαν.
Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός 2 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής και ανατροπής του επί της Λεωφ. Κατεχάκη στον δήμο Ζωγράφου Αττικής. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 31, 2021
Δείτε επίσης: Μετάλλαξη Όμικρον: Κατάρα ή η ευλογία που ευχόμασταν;
- Σφοδρή δήλωση Αντώνη Σαμαρά για την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Ραγδαία άνοδος του Ντιομαντέ: ο 140 εκατ. εξτρέμ της Ρεάλ «απειλεί» τον Βινίσιους
- Ρεάλ Μαδρίτης: ζητάει χρήματα από έξι αγγλικούς συλλόγους για την Ευρωπαϊκή Super League και εξετάζει νομική κίνηση
- Δύο νίκες για Ψυχικό και Μαχητές Πειραματικό στην πρεμιέρα της 4ης αγωνιστικής
- FIFA: Η θέση της για την επιστολή της UEFA με τα 42 ερωτήματα και την απάντηση για τη διακυβέρνηση
![]()

