Ο Κωνσταντίνος Πουγάτσιας από τη Θεσσαλονίκη και ο Λευτέρης Μεσημέρης από την Κέρκυρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Δανία και Ολλανδία, αντίστοιχα, προκειμένου να φτιάξουν τις μπύρες τους.
Η «ζύμωση» των νομάδων ζυθοποιών έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από τριάντα πολιτείες στις ΗΠΑ και σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς πειραματίζονται με περισσότερες από 230 γεύσεις.
«Φτιάχνουμε εκρηκτικές, αρωματικές και γεμάτες χαρακτήρα μπύρες για όσους διψούν για κάτι αυθεντικό, ανατρεπτικό και πρωτοποριακό», δηλώνει ο κ. Πουγάτσιας.
Οι προτάσεις για συνεργασία με τοπικά ζυθοποιεία συνεχώς καταφθάνουν, με τις μπύρες τους να πωλούνται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Σιγκαπούρης.
Το 2017 βραβεύτηκαν ως το «Καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο Ζυθοποιείο στον Κόσμο», με τη μπύρα τους να θεωρείται κορυφαία στην κατηγορία των craft ζυθοποιείων παγκοσμίως.
Η ομάδα τους συνεχώς διευρύνεται και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες, παραμένοντας πιστοί στο όραμά τους να εξερευνήσουν την τέχνη της ζυθοποιίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ