Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με εργαζόμενους να τραυματίζονται
Στην κουζίνα του νοσοκομείου κατέρρευσε μία ψευοροφή με αποτέλεσμα να τραυματίζονται δύο τραπεζοκόμοι. Η μία υπέστη κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ η δεύτερη είχε μόνο ελαφρά τραύματα στο πόδι.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου κατήγγειλε το περιστατικό, αποδίδοντας ευθύνες στην πολιτεία την οποία κρίνει υπεύθυνη για την υπολειτουργία του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο σημειώνονται διαρκώς black out, πλημμύρες και όπως φάνηκε πτώσεις οροφών στα κεφάλια του προσωπικού.
Δείτε επίσης: Γ. Κορεντσίδης: “Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τα Κορέστεια και χωριά του Βιτσίου”
- Γάζα: Επικίνδυνες οι αεροπορικές ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας σε πυκνοκατοικημένες περιοχές σύμφωνα με γιατρούς
- Η Βραζιλία εκφράζει αντίθεση στο σχέδιο του Ισραήλ για την κατάληψη της Γάζας
- Ουκρανία: Ευρωπαίοι ηγέτες προτείνουν ενεργή διπλωματία και πίεση στη Μόσχα ενόψει της συνόδου κορυφής ΗΠΑ-Ρωσίας
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ προτείνει την Τάμι Μπρους ως πρέσβειρα στον ΟΗΕ
- Γάζα: 37 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά το Σάββατο