Οι εισαγγελείς της ιταλικής συμπρωτεύουσας διέταξαν την προσωρινή κράτηση 2 νέων, ως φερόμενων δραστών των σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε βάρος νεαρών γυναικών, που έλαβαν χώρα στην πλατεία Ντουόμο του Μιλάνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Οι 2 νέοι είναι 22 και 19 ετών, και η κράτησή τους αποφασίσθηκε βάσει των μαρτυριών των τουλάχιστον 9 γυναικών που έπεσαν θύματα παρενόχλησης. Όπως γράφει ο Τύπος, οι δράστες ετοιμάζονταν να διαφύγουν στο εξωτερικό.
Χθες, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι στα σπίτια 18 νέων που φέρονται να πήραν μέρος στην οργανωμένη αυτή άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας σε βάρος των γυναικών.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο νεαροί πλησίαζαν τις κοπέλες με κάποια δικαιολογία και αμέσως μετά, άλλοι δεκαπέντε περίπου, έσπευδαν στο ίδιο σημείο δημιουργώντας ένα «τείχος», με στόχο να παρενοχληθούν οι νεαρές γυναίκες χωρίς να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.
«Αισθανθήκαμε τα χέρια τους σε όλο μας το σώμα, ήταν σοκαριστικό», δήλωσαν την Πρωτοχρονιά 2 Γερμανίδες τουρίστριες.
Σύμφωνα με τους 2 εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, «οι νέοι αυτοί επωφελήθηκαν της Πρωτοχρονιάς για να διαπράξουν τα αδικήματα θεωρώντας ότι θα μπορούσαν να μην τιμωρηθούν και επιτέθηκαν με τρομακτική βία στα θύματά τους».
Δείτε επίσης: Ιταλία- Κορονοϊός: Η κυβέρνηση σκέφτεται να καταργήσει την ημερήσια ανακοίνωση κρουσμάτων
- Η νίκη του ΠΑΣΟΚ: Ο δρόμος για την Ελλάδα του μέλλοντος
- Αιφνιδιαστικό διαζύγιο: Πώς κάποιοι εγκαταλείπουν τη σχέση τους χωρίς προειδοποίηση
- Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε υπόγειο γκαράζ προκαλεί ανησυχία
- Θρίαμβος για την εθνική Κουρασάο με 4-0 επί της Αρούμπα
- Τελευταία ημέρα εξετάσεων για τους υποψηφίους ΓΕΛ στις πανελλαδικές 2026 την Δευτέρα
![]()

